Nye kvalitative metoder simulerer mødet mellem dit brand og forbrugerne

Kom ind bag facaden med live online blogs

Live online blogs er en effektiv måde at samle input fra forbrugere, der geografisk befinder sig vidt forskellige steder. Samtidig giver metoden os mulighed for at tilbringe mere tid i deres selskab, end vi normalt kan i en fokusgruppe.

 

Med live online blogs får forbrugerne et anonymt rum, hvor de kan åbne op og tale mere frit end i traditionelle fokusgrupper. Dette er især vigtigt, hvis emnet opleves som personligt eller udfordrende.

 

Bloggen er skabt til at føles som de sociale medier, forbrugerne kender i forvejen og giver dem mulighed for at udtrykke deres personlige holdninger og indgå i diskussioner med de andre deltagere. Du og dine kolleger kan komme med ind bag facaden og følge med i forbrugernes diskussioner om jeres kommunikation/produkt, mens de foregår, og I har mulighed for løbende at stille uddybende og afklarende spørgsmål for at få alle nuancer med.

 

Læs mere om online blogs her

 

Live video reportager

Alle ved det: Det er svært at få de digitale forbrugeres opmærksomhed og fokus.

 

Vi beder forbrugerne om at lave live video rapportering med deres smart phones, når de går på gaden eller står i butikken. Det giver dig et unikt indblik i, hvordan de oplever din in-store eller out-of-home kampagne i de naturlige omgivelser, hvor masser af andre brands og indtryk også kæmper om deres opmærksomhed. Hvordan virker dit mærke her, skinner det igennem, og hvis ikke – hvad skal der til for at det skiller sig ud?

 

Læs mere om live video her

 

Eller læs en aktuel og kontroversiel case, hvor Live video interviews kunne have forebygget en shitstorm.

 

 

Nyt ansigt hos Kantar Millward Brown Nordic

Vi har fået nye kvalitative kræfter hos Kantar Millward Brown Nordic: Nana Baldwin Nielsen har for nyligt sluttet sig til os efter en årrække som senior kvalitativ researcher i London – senest hos vores engelske kollegaer, Firefly Millward Brown.

Nana har opnået Gold Standard Moderator akkreditering; et certifikat, der tildeles kvalitative researchers, der har bevist, at de er blandt de bedste inden for deres felt.

nana.nielsen@millwardbrown.dk

 

Leave a Comment

Please complete the equation *