Live video

Kundens oplevelse

 

”It’s just amazing to see these women in their own bathrooms, talking about our idea
for a new cleaning product.”

Insights Manager, global FMCG company

 

 

Case study

En international teleleverandør ønskede at udvikle et sæt vejledende principper for, hvordan de kunne gøre deres OOH-materiale mest effektivt og skære igennem den støj, der er i det offentlige rum.

 

Vi sendte forbrugere ud på travle gader og stationer, hvor televirksomhedens kampagne blev vist. Ved hjælp af vores video-platform indsamlede vi deres indtryk af de forskellige kommunikationsaktiviteter på stedet og kampagnens evne til at skabe opmærksomhed og trænge igennem i forhold til de konkurrerende budskaber.

 

På baggrund af forbrugernes videoer kunne vi se, at kampagnen havde store udfordringer. Den kreative idé havde humor som omdrejningspunkt, men humoren fungerede ikke og skabte i stedet forvirring. Vi ved som et faktum, at forvirrede forbrugere øjeblikkeligt retter deres opmærksomhed mod andre ting.

 

Vha. forbrugernes videoer og billeder kunne vi konkret og nuanceret rådgive om, hvordan kampagnen skulle tilrettes for at fortjene forbrugernes opmærksomhed. Analysen mundede ud i en række anbefalinger, der også kom til at fungere som generelle vejledende principper for virksomhedens OOH-kommunikation, bl.a.:

 

  • Brug ansigter og objekter frem for blot tekst til at skabe blikfang
  • Brug farver, der skiller sig ud fra omgivelserne
  • Hav årstiden in mente (denne kampagne blev lanceret i december, hvor julepynt og lys stjal opmærksomhed)
  • Gør budskabet klart fremfor at forsøge med indforstået humor. Humor er altid godt, men den skal være nem at afkode. Forbrugeren tager sig ikke tid til at dvæle ved en outdoor reklame for at forstå den. Klarhed og enkelhed fremfor alt.

 

Vil du vide mere?

Kontakt Nana Baldwin Nielsen: nana.nielsen@millwardbrown.dk