IDEABLOG® – ny, unik analysemetode giver dig grundlag for at træffe en klog beslutning

Er strategien rigtig? Hvordan skal den kommunikeres? Har du fundet THE BIG IDEA eller mangler der noget? Spørg målgruppen og ram plet første gang.

IDEABLOG® er en ny analysemetodemetode, hvor du kan komme tættere på målgruppen og se reaktionerne på din strategi og dine/bureauets ideer. IDEABLOG® er et levende rum på nettet, hvor forbrugerne er aktive deltagere. IDEABLOG® bygger på Millward Browns anerkendte prætest og kombinerer kvalitativ og kvantitativ research. Muligheden for både at lade billeder, video, tekst og links indgå i samtalen med forbrugerne giver dig bredde og dybde på din undersøgelse og kvalificeret input at tage beslutninger ud fra.

Få svar på alle dine spørgsmål
Med IDEABLOG® er du fluen på væggen, mens 15-20 forbrugere diskuterer din strategi og den retning, du overvejer for dit mærke og din kommunikation. Styrken i IDEABLOG® er, at du løbende kan tilpasse dine spørgsmål og de forslag, du ønsker målgruppens reaktion på. IDEABLOG® overvåges af en dygtig kvalitativ moderator, der har mulighed for at omformulere spørgsmål, spørge ind til forbrugernes kommentarer og løbende lave små og store ændringer på bloggen for at sikre, at dine interesser og spørgsmål bliver afdækket så grundigt som muligt. Mange års erfaringer og en stor database gør, at vi i analysen kan koble de kvalitative udsagn og resultater fra IDEABLOG® med vores kvantitative benchmarks. Til sammen får du altså et bredt og solidt fundament for at tage de rigtige beslutninger efter testperioden

Få adgang til forbrugernes ideer og tanker
Vores erfaring viser, at forbrugerne kan lide IDEABLOG®s fleksible form, og at de bruger bloggen, som de bruger de sociale medier. De bestemmer selv, hvornår de logger på – dog minimum én gang dagligt. Den levende, debatterende form gør, at du får et unikt indblik i forbrugernes ideer, du kan lytte til deres ønsker og nå til nye erkendelser.

Spørgsmål, som IDEABLOG® kan hjælpe dig med at afklare:

  • Er din strategi rigtig? Tænker du i øjenhøjde med målgruppen?
  • Hvordan formidler du bedst dit budskab til målgruppen?
  • Hvordan virker ideen til din nye kampagne?
  • Er den stærk nok?
  • Kan ideen optimeres? Hvordan?
  • Hvordan tænker forbrugerne om dit mærke?

Kontakt


Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan bruge IDEABLOG® i dit kommunikationsarbejde, så send en mail eller ring til os

info@millwardbrown.dk
Tlf.:+45 3377 1040