Viden og insights er din forsikring mod at begå kostbare fejl

Millward Brown Nordics kvalitative prætest giver dig et uvildigt input til din kommunikation, hvorfra du/dit reklamebureau kan udvikle budskab, idé og det kreative arbejde. Du kan altså sætte ind med prætest i flere forskellige stadier af kommunikationsarbejdet. Vores råd er, at jo før du tester, jo bedre.

Slip for rædselsscenariet
Forestil dig at gå i luften med en dyr kampagne, som bureauet har brugt hundredevis af kostbare kreative timer på. Kampagnen virker bare ikke effektivt, og du er nødt til at starte forfra. Prætesten skåner dig for at lave dyre fejl, fordi den tidligt i processen giver dig værdifuld og direkte anvendelig viden at arbejde ud.

Rammer din kampagne rigtigt?
Vores prætest er bygget op over den solide værkstøjskasse og ekspertviden, som Millward Brown står for internationalt. Prætesten evaluerer alle parametre i kommunikationen, som f.eks.:

  • Skaber kommunikationen opmærksomhed for dit mærke med den ønskede strategi?
  • Skaber kommunikationen respons – både emotionelt og rationelt?

Vi supplerer løbende den viden, vi lægger ind i prætesten, med ny viden fra international forskning og erfaringsopsamling.

Forudsiger reklamens effekt
Vores prætest afdækker forbrugernes reaktioner på dit koncept/din kommunikation på mange forskellige niveauer og giver dig et sikkert billede af, hvilke justeringer der skal til, for at din kommunikation bliver husket/forstået bedre og skaber en positiv stemning om dit mærke. Testen bygger på de samme principper som vores kvantitative præ- og post-test. Derfor vil der også være en god sammenhæng til en efterfølgende evaluering af kommunikationens effekt

Kreativ workshop – lyt til forbrugernes ideer
Når det er relevant, vil vi knytte en kreativ workshop til prætesten. Her kan vi inspirere forbrugerne til aktivt at komme med forslag og input til udviklingen af dit koncept/din kommunikation.

Kontakt


Hvis du vil høre mere om vores prætest og vide mere om, hvordan vi kan skræddersy et godt test set up til din problemstilling, så send en mail eller ring til os.

info@millwardbrown.dk
Tlf.:+45 3377 1040